top of page

Acco kasvaa: Marko Luukkonen konsultiksi Accoon

Marko Luukkonen on aloittanut Accon asiantuntijana 1.3.2021. Luukkonen täydentää Accon asiantuntijajoukkoa erityisesti laajalla osaamisellaan verotuksen, yritysrakenteiden ja talouden prosessien tehostamisen parista.


Tähänastisesta 13-vuotisesta urastaan talouden parissa Luukkonen on tehnyt suurimman osan oman tilitoimistoliiketoimintansa johdossa, konsultoiden kasvu- ja kehittymishaluisia yrityksiä erityisesti verotuksen ja liiketoiminnan tehostamisen kysymyksissä.


”Asiakkaideni prosessien tehokkuuden kehittäminen on ollut intohimoni urani alusta asti. Koen suurta onnistumisen iloa kaikissa projekteissa, joissa pystytään merkittävästi parantamaan asiakkaan liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta talouden toimintamallien tehostamisen kautta. Odotan innolla, että pääsen pureutumaan tämän kaltaisiin mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin Accolla ”, Luukkonen kertoo.


Luukkonen tuo merkittävän lisän Accon huolella valittuun asiantuntijakaartiin. Luukkosen mukaantulon myötä Accon asiantuntijajoukko koostuu nyt kuudesta talousalan huippuosaajasta.


”Kasvu ei ole meille Accolla itseisarvo, vaan valitsemme sekä asiakkaamme että henkilökuntamme tarkasti. Tärkeintä meille on huolellisesti ja ammattitaidolla toteutetut projektit. Näihin periaatteisiimme peilaten on todella hienoa saada Marko ja Markon mukanaan tuoma asiantuntemus riveihimme”, toteaa Accon partner Jari Kolehmainen.

コメント


bottom of page