top of page

Accon uudet tuulet

Acco perustettiin Guttan jalanjälkiin keväällä 2018.Gutta toimi aikoinaan talousjohdon ja controlling:in vaativissa toimitusprojekteissa. Se julkaisi Talousjohtajabarometria ja valitsi Vuoden Talousjohtajan yhdessä Talouselämän ja Accenturen kanssa. Gutta siirtyi osaksi Rainmakeria vuonna 2015 ja jätti samalla aukon Divestin ja erityisesti Talousverkon asiakaskuntaan. Sen vuoksi perustettiin nykyinen Acco.


Vuonna 2020 Accoon otetaan uusia henkilöitä useampia. Kasvu ei ole meille Accossa itseisarvo, mutta huolellisesti ja ammattitaidolla toteutettu projekti on. Valitsemme asiakkaamme ja henkilökuntamme huolella. Monille asiakkaillemme kasvu on tärkeää. Haluamme olla auttamassa asiakkaitamme kasvun hetkellä. On kasvu sitten liikevaihdon, tuloksen tai yrityksen arvon kasvattamista.


Odotamme Accossa vuotta 2020 erityisen positiivisesti. Yhtiömme on toteuttanut useita vaativia projekteja sitten uudelleensyntymänsä ja näyttäisi, että Accon palvelutarjoama tulee vakiinnuttamaan tärkeän aseman osana koko Divestin palvelutarjoamaa, erityisesti lisäarvoa syntyy Talousverkon asiakkaille.


Hienoa vuotta 2020 kaikille!

Comments


bottom of page