Uutiset

TIEDOTE: Antti Miettinen Guidasta Accoon!

31.10.2018

Antti Miettinen siirtyy Guida Invest Oy:stä Accoon

 

Guida Invest Oy:n liiketoimintaa vuosien ajan vetänyt Antti Miettinen siirtyy 1.11.2018  Exclusive Accounting & Controlling (Acco) Oy:hyn kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa. Accon historia juontaa juurensa Gutta Oy:hyn, joka oli erittäin tunnettu talousjohdon konsultoinnin saralla. Se tuotti mm. Talousjohtajabarometriä ja valitsi Vuoden Talousjohtajan Suomeen.

 

-          Antin monipuolinen osaaminen tulee olemaan tärkeä osa Accon ja sen asiakkaiden liiketoiminnan kehitystä. Erityisesti rahoituksen osaaminen on laajaa ja syvää, josta Accon asiakkaat tulevat varmasti olemaan iloisia, sanoo Accon liiketoiminnasta vastaava Jari Kolehmainen.

 

-          Olen palaamassa juurilleni Accoon (ent. Gutta), mutta valtavasti uutta oppineena, sanoo Antti Miettinen. Erityisen hienoa on päästä tekemään laajemmin talousjohdon ja controlling -toiminteisiin liittyviä hankkeita. Rahoitusosaamiseni täydentää tätä erinomaisesti, hän jatkaa.

 

Exclusive Accounting & Controlling (Acco) Oy tarjoaa pk-yrityksille eksklusiivisia taloushallinnon palveluita. Accon toimintaa johtavat alan asiantuntijat, joiden yhteisenä intohimon kohteena on suomalaisen yrittäjyyden kehittäminen. Acco valitsee asiakkaansa, sillä huippulaadukas työnjälki on se, mitä yritys lupaa kaikille asiakkailleen.

31.10.2018TIEDOTE: Antti Miettinen Guidasta Accoon!
17.09.2018Kannattaako tilitoimisto vaihtaa?
15.05.2018Laatu on taattu