top of page

Marko Luukkonen Accon manageriksi: tähtäimessä asiantuntijaresurssin ja liiketoiminnan kasvattaminen


Accon asiantuntija ja konsultti Marko Luukkonen on nimitetty 1.2.2022 alkaen Accon manageriksi. Luukkonen vastaa jatkossa yhtiön toiminnan kehittämisestä. Luukkosen tähtäimessä on Accon liiketoiminnan kasvattaminen maltillisesti ja laadukkaasti.


- Olen erittäin innoissani uudesta haasteesta. Siirryttyäni Accon palvelukseen oman tilitoimistoni johtotehtävistä olen päässyt olemaan mukana lukuisissa äärimmäisen mielenkiintoisissa projekteissa kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. Samalla on käynyt ilmiselväksi, kuinka paljon Accon palveluille on tarvetta. Lähdenkin suurella mielenkiinnolla toteuttamaan tätä tehtävää, Luukkonen kertoo.


Luukkosen johdolla Acco pääsee kasvattamaan asiantuntijaresurssejaan suunnitelmallisesti, rauhassa ja ennen kaikkea laadukkaasti. Tämä on aina ennenkin ollut Accon ideologian ytimessä.


- En halua kasvattaa Accoa laadun kustannuksella, vaan pidämme jatkossakin kiinni siitä, että se mitä tehdään, tehdään äärimmäisellä laadulla. Tähän lopputulemaan pääsemme jatkossakin panostamalla henkilöstö- ja asiakasvalintoihin. Emme lähde yhteenkään projektiin puolivaloilla, Luukkonen kertoo.


Vetovastuu siirtyy Luukkoselle Accon partnerilta Jari Kolehmaiselta. Kolehmainen on jatkossakin mukana Accon projekteissa asiantuntijaroolissa.


- Viimeisen vuoden aikana olemme päässeet jo hyvään alkuun Accon vision toteuttamisessa. Luovutankin hyvillä mielin vetovastuun Markolle tässä kohtaa, ja odotan tulevaisuutta luottavaisin mielin niin Accon kehityksen kuin etenkin asiakkaidemme kanssa toteutettavien yhteistyöprojektien osalta, Kolehmainen sanoo.Comments


bottom of page